fredag 10. juni 2011

Pinse og junihage

Nå er det pinsehelg og junihagen er ikke badet i sollys, men heller ikke regn. Elsker blå, hvite, lilla og rosa blomster. Den hvite kurven med hortensia kjøpte jeg nylig, og jeg er på jakt etter hvite kurvmøbler i pergolaen. De bør helst tåle og stå ute i allslags vær og vind, og heller ikke koste en formue. Lurer på om jeg finner det, eller om jeg må male de som allerede står her. Selv om jeg liker overnevnte fargeskala, har jeg også gule og orange planter i hagen. De mest oppmerksomhetskrevende i knall orange står på baksiden av hagen, og de blomstrer som bare det akkurat nå. Nå er det jobbehelg for min del, og jeg ønsker alle en god pinse:)  Gleder meg til jeg skal legge meg sent i kveld, for da skal jeg begynne på den nye boken til Jo Nesbø. Klem fra meg:)




7 kommentarer:

  1. Flott blomstring hos deg!
    Så lenge det ikke regner er jeg fornøyd....det bør man jo være etter alt det dårlige været!
    Fikk Nesbø hin dagen også....og gleder meg "grusomt" til å lese den!
    Har en annen jeg må lese ferdig først....

    ha en fin jobbehelg :o)

    SvarSlett
  2. Vakker blomstring hos deg. Kom til hytta nettopp, og her så det stusselig ut, det må ha regnet enormt denne uka...ikke det finværet vi har hatt i Trheim.
    Nyt dine fritimer i helga, klem fra meg;)

    SvarSlett
  3. Hei!
    Jeg begynnte på Gjenferd i går... Glede deg kan du :)
    Ha en fantastisk pinsehelg!
    Klem Gitte

    SvarSlett
  4. Nydelig flora...hortensian min er blitt brun av alt regnet...tror den må byttes ut.
    Ha en fin mandag, klem fra meg:)

    SvarSlett
  5. Så koselig å se og høre fra deg igjen! Synes du har nydelig blomstring! Måtte se innlegget under også,, det har gått meg hus forbi. Masse spennende vekster. Likte så godt den rosa klematisen! Drømmer om klematis, men her er vist ikke så mange som trives. Ei venninne rådet meg på en blå, alpeklematis (?), men jeg måtte ikke gå å kjøpe. Hun har en svær som hun vil ta grener av. Skal dit på hagetur så snart hun er tilbake.

    Var så koselig på uteplassen. Duken og putene :). Her var mannen å kjøpte puter,, og jeg ble ikke helt fornøyd,, blå med ruter,, skal se når de begynner å prise ned om jeg ikke får lurt inn noen nye av samme type som du har ;).

    Vi liker samme farge på blomster! I år har jeg styrt unna gult og oransje. Skjønte ikke hvorfor jeg hadde masse tagetes og ringblomster i fjor,, hihi :)

    Håper å se deg snart igjen. Bloggingen tar vi når det feller seg slik :)

    Klem fra Anki :)

    SvarSlett
  6. Så nydelige bilder av blomstene. Her kjemper de med blomster og blad, for å holde seg over vannet. Ha ei flott uke.

    Klem

    SvarSlett
  7. Så fint det blomstrer i hagen din♥

    SvarSlett