tirsdag 10. april 2012

Kontraster eller stilforvirring?

For ordens skyld er disse bildene arrangert, slik at de skal vise min stilforvirrring. (Det er ikke sånn jeg pleier å ha det i heimen;) Jeg liker så mange stiler, og interiørutvalget  her på Os er blitt veldig bra, med ting og tang for enhver smak. Da er det problematisk å begrense seg. Shoppe litt her og litt der, og alt blir en salig blanding til slutt. Er det flere som har det sånn?


Heldigvis er det lettere med klær, sko, vesker, smykker og solbriller. Lett å matche antrekk etter anledning, jeg elsker denne vesken og fargene på skinnjakken. Ønsker alle en stilsikker dag :-)

7 kommentarer:

 1. Hei Mona..)) takk for hyggelig hilsen..))

  Jeg syntes det er kontraster sånn du viser det der..:) Som du sier, er jo så mye fint, at det er ikke lett å bestemme seg...bli enig med seg selv..fort gjort å impulskjøpe...særlig om våren når vi lengter etter farger..jeg hadde bestemt meg at jeg skulle ha det ene og det andre av klær..men nå har det gått over og jeg ender opp med det safe...beige, hvitt osv..det er det som er meg...så da får jeg heller kose meg med å se på de andre som tør..))

  ha en fin uke..regn her nå...håper noen andre koser seg med sola...

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg synes man kan mixe og matche akkurat som man føler for selv!! Kontraster og overraskelsesmomenter gjør bare interiøret mer spennende.

  SvarSlett
 3. Skjønner så godt hva du mener. 'Ekspertene' sier jo at dersom man går for det man liker, så blir det en personlig stil, men så er det jo slik at smaken ofte forandrer seg... Jeg prøver å styre unna trendprodukter. Jeg var bare ett tastetrykk unna å bestille en Eames-stol en gang, men så kom jeg heldigvis til fornuft og spurte meg selv, er dette egentlig min stil? Det er så lett å bli påvirket her i interiørverdenen, sant?
  Ha en fin uke videre, og flott at du blogger igjen. Legger deg til blogglisten min :-)
  Klem :-)

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Skjønner veldig godt hva du mener ;) Utvalget er rikt og variert, lett å føle at man kan gå seg litt vill.
  Her hos meg blir det nok litt lett blanding av flere stiler, utfordringen blir å sette sammen det som vi finner vakkert - og lage vår egen vri på det ;)
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 5. Hei, hei - så gøy at du er på banen igjen :o)
  Headeren din var skikkelig fin!

  Ja, forvirring i interiørverdenen kan vel noen og enhver kjenne til tider. Det er jo ikke slik at vi kun liker det ene eller det andre. Men vi må jo gjerne begrense oss litt hjemme da..
  Du er flink å bruke en liten touch av en kontrast farge her og der, slik som med den turkise. Det er jo ikke mer som skal til før vi føler vi har fornyet oss litt.

  Og helt enig _ Os har virkelig et godt utvalg i interiør nå altså.
  Kjekt.

  Nyt søndagen, jeg skal ut i hagen og grave resten av dagen.

  klem fra Anne.

  SvarSlett
 6. Oppdager til min store glede at du er tilbake igjen. Så fint:) Gjett om jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse her. Jeg liker så mye jeg liksom
  Ha ei fin helg. Klem Anki

  SvarSlett
 7. Fort gjort og ha litt mange stiler på en gang syns jeg:) Kan ikke bytte ut alt med en gang når man velger og bytte stil, det blir for dyrt, hehe:) Så ene delen av stuen er nok litt annen stil enn den andre, hahaha:)

  Flotte bilder hos deg, mange flotte detaljer:)

  Og du, tusen takk for stemmen du ga meg inne hos Carma, det gjør meg så glad ♥ - og jeg vant!!

  Ha en fin helg;)

  SvarSlett