mandag 15. oktober 2012

trend og tradisjon, og endel frustrasjon

Nye fat fra Royal Copenhagen, tradisjonsrike,  flotte og gode å spise  av. Ble inspirert  av TV programmet  Nordisk  design på NRK2. Her er  bordet dekket til søndagsmiddag, og  deilig  kjøttsuppe smakte  fortreffelig med  nye  fat;) Min  kjære mor hadde laget en diger  porsjon, så det var mer  enn nok til  oss alle åtte. (Ikke verst at gjestene kommer med  middag og hjemmelagde skillingsboller)

Trendy  Happylights, her tilfeldig hengt over speilet ved spisebordet. De har  dinglet rundt flere  steder, ikke godt å si  hvor de ender opp til slutt. Har to lenker  til, en med blåfarger, og en knallrosa.  De har funnet sin  plass, men bilder av dem får komme en annen gang. Her kommer frustrasjonen inn. Vi har endelig fått fibernett her på toppen, og  stor glede i heimen. Lynets hastighet i forhold til det gamle, som var treeeegt, og virket noen timer i døgnet. Da ble ny PC innkjøpt, og min kjære far hjalp  meg med både valg av PC og innstallering. Takk og pris at  jeg ikke valgte  MAC . (Har  Iphonne, og  det  epleproduktet er jeg storfornøyd med). Har nå brukt utallige timer på opplasting av  bilder og div. programmer til ny PC`n, men knoter og roter fælt nå når min far er reist hjem. Får ikke lagt til  det billedredigeringsprogrammet jeg er vant  til, så ikke  mange  bilder i dette  innlegget. Får ikke engang beskjært bildene, så da blir det store begrensninger,  mye  som  ikke  er bloggbart. Det  går seg nok til, jeg får knote litt videre,  og håpe på  snarlig besøk fra far igjen. Ønsker  alle en fin knotefri uke, klem:)) 

5 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke om dette er løsningen, men prøv:
  Åpne en mappe med bilder og høyreklikke på ett. Velg EGENSKAPER helt nederst.
  Velg ENDRE til høyre for ÅPNES I.
  Velg det programmet du foretrekker. Jeg bruker Microsoft Office Picture. Tilslutt - kryss av for: Bruk alltid valgte program for å åpne denne typen filer.

  SvarSlett
 2. Heisann
  Kjekt å "se" deg Mona!
  Håper du finner ut av tingene etterhvert:)

  SvarSlett
 3. Kjekt du er tilbake....og det ordner seg vel etterhvert.
  Fin dag ønskes deg :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg;)
  Det går seg nok til, men PC-knoting tar tid:))
  Nydelige fat, lekkert dekket!
  Ha ei flott uke, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 5. PC-knoting er noe herk, har ikke helt tålmodighet med det... Royal Copenhagen har jeg derimot veldig sans for, og skal begynne å samle middagstallerker i Blue Elements:)

  Fin ny uke til deg, og lykke til med PC testing;)

  SvarSlett