søndag 17. april 2011

Fornyelse på soverommet

Nå har vi endelig fått montert den nye sengen og nattbordene. Nye leselamper ble det også. Har skråtak over sengen, så ble litt vanskelig med sengegavl og lamper. Fant disse søte putene, og de fungerer som sengegavl/pynt;)

Har kjøpt enda ett sett sengetøy i lin fra H&M home. Nå ble det både  pute og dynetrekk, fasongsydd laken og kappelaken. Ser at sistnevnte er litt krøllete, men det er jo lin. Sengetøyet kan absolutt anbefales, deilig kvalitet.

Har også kjøpt nytt speil, synes det ble tøff kontrast mot alt det lyse/søte:)

Gardinene er vist før, men jeg synes de tåler en visning til;) Er veldig fornøyd med både fargen og de små "blingdingsene" som skinner i lyset.

Nattbordene er helt enkle hvite,  fra IKEA. Fant årets første hvitveis, og de søte blå telysholderne er perfekt til noen deilige duftlys jeg har kjøpt. Ellers blir det litt jobbing og litt fri på meg i påsken. Har pyntet litt med blomster og noen påskeegg ungene laget da de var små, men det får komme i neste innlegg, ønsker alle en god dag, og hilser så mye til nye følgere og lesere, stor klem:)

3 kommentarer:

 1. Kjempefint soverom!
  Ønsker deg og dine kjære ei flott Påske!
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Så fint det ble :)
  Klem sissel

  SvarSlett
 3. Så lekkert og smart!

  Hyggelig at du vil være med på min give-away. For en herlig og inspirerende blogg du har! Ønsker deg en finfin påskefeiring. Hilsen Lottemora

  SvarSlett