Om meg

Mitt foto
OS, Hordaland, Norway
Hei, og velkommen til min enkle hverdagsblogg, om interiør, hage og hverdagsliv. Vi bor landlig til, i et eldre lite hus, og akkurat passe stor hage. Jeg er sykepleier, har mann og tre trollunger, som ikke er så små lenger. Eldstejenta har for lengst fått sitt eget flotte hjem og bor sammen med verdens beste svigersønn. De to yngste, en gutt på 15 og en jente på 20, bor fremdeles hjemme. Jeg blir veldig glad for kommentarer, og håper du vil kikke innom igjen. God klem fra meg:)

søndag 6. mai 2012

Konfirmasjonen til yngstemann

En glad konfirmant og en stolt mamma:)

Det ble et meget langt bord, da gjestene  var mange. Legg merke til traktorserviettene og skatebord-bordkortene. Duken ser vel krøllet ut, men alt kan ikke være perfekt;)

Konfirmanten blir båret på hendene av sine søsken:)

Yngste gjesten var bare tre uker, og mellomste jenta på 20 er helt henført. Hun elsker babyer, og hadde tatt av seg brystduk og søljer med nåler, lett å stikke seg for et lite nurk.

Mellomste jenta hadde bakt cupcakes, både oreo og noen med lemoncourd. Ferdigkjøpte makroner. Det bugnet av deilige kaker, som var reine kunstverk.

Konfirmanten med mamma, mormor og bestefar. Det har vært en flott, men slitsom dag, og kanskje det kommer noen flere bilder fra borddekking og all den deilige maten i et senere innlegg. Nå er det på tide å finne roen etter en innholdsrik og minneverdig dag, God klem fra meg:)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått dag...for en flott konfirmant!
  Ser at Helena koser seg :)

  En fin avslappende uke ønskes deg :)

  SvarSlett
 2. gratulerer så mye med lillemann;) Nydelig bord du har dekket. Flotte barn du har. KLem

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder, konfirmasjonsdagen er noe spesielt, og når været ser ut til å ha vært nydelig, er det jo fullkomment:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med stor dag!
  Koselige bilder.
  Bordet så så tøft ut!
  Ja, for det kan godt være litt tøft til en tøff gutt!
  Stilig med kassene og traktor serviettene :o)
  Skatebord kortene klarte jeg ikke å se?
  Og så kakene da???
  Oj,oj,oj det var en fryd for øyet for en kakemons som meg ;o)

  Takk for titten og fin avslppende uke etter dette, ønskes deg.
  Klem,klem.

  SvarSlett
 5. Gratulere med vel overstått konfirmasjon og flott konfirmant. Kompliment til den som har dekket bordet. Skikkelig stilig!

  SvarSlett
 6. For en kjekk ung mann! De er så flotte i dress =)

  SvarSlett