tirsdag 22. februar 2011

Godstolen i ny drakt


Godstolen på soverommet har fått ny drakt. Før var den hvit, nå er den i blåtoner. Var på IKEA i går og kjøpte : Ny seng, nattbord, lamper, sminkebord og mye annet dill som seg hør og bør når en handler på IKEA. Gubben skal kjøpe nytt TV, han vil ha ett på soverommet. Det får bli hans prosjekt, jeg har mer enn nok med å få kjøpt nye gardiner til soverommet, de lilla liftgardinene som henger der nå, passer ikke til blå stol, må vite:) Ellers er jeg utrolig glad for at jeg er blitt godtatt som medlem i NIB! Dette må feires, men i dag er det seinvakt og jobbing hele helgen. Får ta feiringen når alt er kommet på plass på soverommet........det kan nok ta litt tid.

4 kommentarer:

 1. Det var et "utradisjonelt" valg;-D Gleder meg til å se rommet ferdig!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Ikea har mye kjekt å by på. Jeg har akkurat den samme stolen på hytta i sort og hvit rutete trekk. De er kjempe gode å sitte i og er blitt min "godstol" som jeg sitter og strikker i. Jeg kjøpte også fotskammel til den, med rom til å legge strikketøyet i. Kjempe fint med blått trekk. Må gjerne ta meg en tur og se hvilket utvalg de har i trekk nå. Gratulerer med nytt møblemang til soverummet, det er kjekt det:)))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Jeg liker blått, og det må jo være så praktisk å kunne skifte trekk slik.
  Ha en fin dag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Heisan! Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Det satt jeg stor pris på. :) Flott at du la igjen det sporet, så fant jeg tilbake til den fine bloggen din.
  Jeg følger deg gjerne videre og legger meg derfor til som følger. :)

  Ønsker deg en deilig kveld!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett