fredag 25. februar 2011

Grønt fra hagen

I mangel på nye friske blomsterbuketter har jeg hentet noe fra hagen. Vintergrønn eføy, og noen solbærkvister. De lukter så godt, og står de lyst nok kommer det skudd ganske snart. En gang opplevde jeg at de hadde utviklet røtter i vasen. Da sto de lyst, og vasen var av glass. Det var gøy å se, men de ble aldri plantet ut. Hadde tatt for lang tid for kvistene til å bli en solbærbusk til å høste bær fra, like greit å kjøpe ferdige større busker fra hagesenteret. Her på vestlandet starter skolevinterferien neste uke, så da gleder jeg meg til å komme hjem fra jobb til ferdig middag og ryddet hus;)  Min mann har også ferie. Det er jo lov å håpe..........God helg til alle mine bloggvenner, håper dere får en fin fredag. Jeg skal ha jobbehelg, og en god kolega har laget en drøm av en sjokoladekake som venter på jobb, hvis ikke de andre slikkmunnene har spist opp hele før vi seinvakter kommer :)

3 kommentarer:

 1. Så deilig med noe som vitner om vår;-D Jeg har så lyst til å ta inn gåsunger, men kan ikke pga allergi, så nå går jeg rundt og leter etter noen falske og håper inderlig at Plantasjen har;-)
  Ha en herlig helg på jobb og det er nok noen som passer på at det blir litt kake til alle;-)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Så fin dekorasjon du har laget! Var ikke klar over at solbærkvister ga slik god lukt. Jeg har en liten solbærbusk ute, men tror ikke jeg kan ta av den,, da er det ingenting igjen :). Ikke tror jeg jeg finner den heller under all snøen :).

  Jeg har derimot tenkt å spørre svigersøster om å få noen greiner syrin. Først for å se om de vil springe ut inne, men så for å plante dem ut :).

  Ha en fin fredda. Klem :)

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Ja velkommen skal du være,håper du finner inspirasjon hos meg:)
  De to andre bloggene er ikke noe på...det har vært salgsblogger.
  Ha en riktig fin søndag,her skinner heldigvis solen:)
  klemklem

  SvarSlett