søndag 17. juli 2011

Dill og dall og usunt kosthold....

Nydelig vær i går, så duftende blomsterbuketter både ute og inne. Gårsdagen ble i sin helhet tilbragt ute, og vaffeljern og skjøteledning sørget for nystekte vafler i etterlengtet sommersol.

Her er mannen i arbeid, dette er plattingen til utedusjen. Den er nesten ferdig, fler bilder kommer garrantert;) Den skal bli god å ha når sommervarmen virkelig slår til når jeg får ferie om nøyaktig 8 dager.

Må innrømme at det er blitt en (u)vane å kjøpe colabrett om sommeren. Damen som pryder boksen er veldig lik min mellomste trollunge, synes myrsnipa;)

Hva synes dere?

Ellers går det mye av disse om dagene, både ungene og jeg er plaget av gresspollenallergi. Spray, øyedråper, piller og solbriller hjelper  noe, men nysefaktoren er høy. Det blir nok bare verre og verre, men det er småplager i forhold til hva andre må tåle av sykdom. Dette ble et innlegg om hummer og kanari, sånn blir det innimellom. Ønsker alle en fin søndag, sommerhilsen fra meg.

13 kommentarer:

 1. Flott datter du har, ja absolutt en likhet med hun på cola-boksen ;)
  Så kjedelig å være plaget med gresspollen-allergi. Eldste sønnen min er også plaget med dette, men i liten grad.
  Regner med at du har bestilt fint vær om ca 1 uke når ferien din begynner :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Utedusj er deilig! Det ønsker jeg meg også!

  Vi har drukket endel av de boksene her også! Ikke noe er som en skikkelig kald boks-cola!

  God sommer!

  SvarSlett
 3. Er det ikke deilig med sol og sommer? Her har det øst ned i hele dag, men vi har kost oss på cafe og hjemme med film og popcorn. Det er lov å kose seg med litt usunt innimellom nå som det er sommer og er man i tillegg så smal som deg er det vel ingen fare uansett ;-)

  Så masse flotte ting du har fått på salg, skikkelig kul bukse og lekker veske. Skoene fra Acne har jeg siklet på lenge, men har enda ikke fått kjøpt de. Synes de har vært for dyre til full pris, men med 40% rabatt hadde de blitt med hjem på flekken!

  Ønsker deg en herlig uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Så mange fine ting du har shoppet deg :)
  Ja, skjønner hva du mener med likheten..den var slående ja. Nydelig datter :)
  Kjenner til det med allergi..har selv hatt samme plager siden jeg var liten.
  I helgen har vi hatt brukbart vær. Så fikk tatt en fin båttur igår og dagen idag er blitt brukt til begynnelsen på mitt neste prosjekt som er postkassestativet..Slitent og stygt etter flere år ..
  Ha en fortsatt fin kveld
  klem

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk for koselige ord, de varmer!!
  Klem fra ranveig

  SvarSlett
 6. Nydelig jente:)) Gresspollenallergi vet jeg alt om!!! Vært skikkelig syk de fleste somrene siden jeg var liten jentunge.......men her ved havet har jeg faktisk kunna ha kutta ut medisin.....helt utrolig:)
  Hummer og kanari er helt greit:))
  Fin ukestart ønskes deg, klem fra meg:)

  SvarSlett
 7. Jaaa hu var lik!!!Går det ann!!!!!
  Har allergi jeg og ,men er blitt bedre faktisk.Den eldste hos meg går og tar vaksine nå,skal bli spennende å se om hu blir hjulpet av det!
  Ha en fin ny uke,,,,,masse goe klemmer og solstråler fra meg!

  SvarSlett
 8. Heisann
  så morsomt...jammen var der likhet!
  Høres flott ut med utedusj...og du skal bare se sommeren setter inn i neste uke....denne uken lover ikke så godt hvertfall!

  Ha en fin arbeidsuke :o)

  SvarSlett
 9. JA! Ser likheten. Er myrsnipe med deg! Nydelig jente... som pryder colaboksen :)

  Ergelig med allergi. slitsomt. Har selv gress og bjørkepollen (pluss pelsdyr) på min liste. Har ikke vært plaget etter vi flyttet fra bjørketreet som sto like utenfor, men før,, da var det ille. Så galt at legen mente jeg hadde krav på helseferie... til Finnmark! Nei takk, sa nå jeg,, gi meg heller blåresept på stasjet,, og det fikk jeg. Livostin koster tusenvis av kroner pr liter.

  Håper dere slipper unna. Klem :)

  SvarSlett
 10. ... mente selvfølgelig at likheten var så slående at det kunne vært henne :)

  SvarSlett
 11. Heia. Må si likheten var stor. Flotte bilder du viser. Har ikke fått oppdatert meg enda, men nå har jeg tittet litt hos deg. Elsker dagsengen og uteplassen din. Aldeles nydelig. Takk for fine ord hos meg. Hånden tilhører nok ikke meg, men min kjære tenåringsdatter.

  Ha en herlig ferie

  Klem Bente

  SvarSlett
 12. Hei på deg :)
  jeg er så glad jeg ikke sliter med allergi .. det må være forferdelig slitsomt!!
  datteren din ligner absolutt !!
  masse brett her og..men pepsi max da..
  God helg til deg:)
  Klem!!

  SvarSlett
 13. Tusen takk for fin kommentar hjå meg. So herleg og koseleg det er her hjå deg. Lukka til med feiringa av dotra di, og ja me må bruka timane vår vel :)

  Klem!

  SvarSlett