torsdag 28. juli 2011

Bursdagsfeiring i heimen, yngste trollunge fyller 20 år i dag:)

Yngste jenta fyller 20 år i dag. Jeg er så glad, og føler meg priviligert som kan samle familie og venner til koselig samvær. Tenker på alle som er i dyp sorg etter den tragiske hendelsen, som vi alle har blitt berørt av på en forskjellige måter. En gal manns verk skal ikke ødelegge gleden over livet, og jeg velger å legge ut dette innlegget for å vise at kjærliheten er større enn hatet, og viser her bilder av mennesker jeg er glade i, samlet i glede og takknemlighet. På første bildet står 20 åringen sammen med bestefar, og hun har bakt, muffins, oriokake, sjokoladecookies og laget til en herlig middag. Menyen var grillede marinerte spareribs, grillete kyllinglår med forskjellige marinader. To deilige potetsalater, en med olje, grønnsaker og masse hvitløk, og en med rømme, purre og gressløk. Frisk salat med deilige grønnsaker, og pølser og hamburgere, mest for de yngste i familien. Selv om vi er midt i ferietiden, og mange ikke kunne komme, var vi 14 stykker med stort og smått. Besteforeldre, tanter, onkler, fettre og kusiner.


Måtte også kjøpe denne limonaden (reklamens makt er stor). Den smakte godt i små mengder. Flasken er stilig, blir nok brukt til hjemmelaget saft etterhvert. Kjøpte også denne søte rosa skålen fra PIP, passet så godt til limonaden;)


Været i går var herlig, og vi var ute hele dagen. De vakre rosene lyser opp, og blir i denne tiden også et symbol for vår medfølelse og omtanke til ofre for tragedien, og alle som har jobbet hardt med å hjelpe, og fremdeles jobber. Må være en tung jobb, selv for rutinerte reddningsmanskap, politi og helsearbeidere.


Bursdagsbarnets mormor og bestefar, det var mange til rundt bordet, men alle vil ikke bli tatt bilde av her på bloggen;)

Yngste trollungen, koser seg i selskapet:)

Svigersønn, bursdagsbarn og eldste trollunge:)

20 åringen sammen med meg:) Disse bildene var fra i går, i dag er det bursdagsfeiring med venner og datoen for bursdagen. Hun hadde sett på værmeldingen, og fant ut at onsdag var det best vær, det fikk hun rett i.  Gode klemmer fra meg:)

8 kommentarer:

 1. Grattis til en flott 20-åring!!..og ha en god dag idag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 20- åringen!!
  Ser ut til en vellykket og kos dag...med nydelig vær og god mat:)
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til datteren din!! Tenk å være 20 igjen du!! Hehe!
  Jeg tror det er viktigere enn noen annen gang å kunne samle dem man er glad i seg å ha dem rundt seg og feire det som kan feires!! Det er en tøff tid, men du verden for et samhold! Det er godt å se i alt det triste.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med trollungen;))
  Så masse godt hun hadde laget til da... ble litt fristet over den listen der altså;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Gratulerer med "trollungen". For en fin familie du har,koselig å samle hele hurven :-) Ønsker deg en fortsatt fin kveld :-) Klem Trude

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med 20 åringen :)
  Det var morro å få se alle bildene av dere. og skjønner at det har vært ei trivelig feiring :)
  Kos dere videre
  klem

  SvarSlett
 7. Så kos..gratulerer så mye med lille trollungen.:-) som du sier, livet må jo gå videre..og vi er privligerte vi som ikke er personlig rammet..som kan ta oss en pause fra det grusomme. Badetemperaturen er nok ca 20 grader her nå..og det er godt, når dagene er så varme som nå.:-) Vi er heldige.:-)kos deg og ha en god helg...:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så fin familie du har :O)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett