torsdag 28. april 2011

Litt blogging og mye jobbing

Mye jobbing for tiden, så får ikke tid til hverken å lese blogger eller å blogge noe særlig selv.  Jobber faktisk hver dag, både hverdag og helg, men heldigvis ikke lenge til 1 uke ferie:) Har tatt meg tid til å fornye noen saker med sinkspray. Synes de ble fine, og passer godt med lavendel og sinkfarge. Venter litt med å ta lavendelen ut, det er fremdeles kaldt om natten her på vestlandet.  Heldigvis har lavendelen i bedet klart seg fint gjennom den kalde vinteren.

Det er ikke blomsterpotten og fatet som er lite, det er noen DIGRE tømmerstokker på det som en gang var plen;)

Liker steiner, denne er  hjertelig velkommen på gulvet i pergolaen.

Ønsker dere en fin torsdag, klem:)

4 kommentarer:

 1. Ja, våren går så fort med alle sine nædvendige gjøremål, at vips så er det sommer. Her males det vindu, plenen må rakes. Busker må klippes og stusses og blomster skal plantes om, og noe skal såes. det er nesten så jeg skulle ønske at våren var en mnd lengre. Det ble flotte gjenstander med zink-spray. Kos deg å ha en flott helg ;)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! :) Har zinkspray stående i kjeller'n, som jeg enda ikke har fått prøvd ut. Nå inspirerte du meg til å gå ned og spraye ett eller annet ;)

  Ha en fin kveld!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Det ble flott med sinkspray. Her er det også travle tider. Jobb, hagearbeid og forberedelse til konfirmasjon. Sukk...

  Ha ei flott helg

  Klem

  SvarSlett
 4. For en fantastisk ide! Ble jo bare kjempefint!
  Blir sikkert deilig med ferie. Vi trenger alle å sette oss ned og leve litt iblandt!
  Ha en deilig uke!
  Klem Gitte

  SvarSlett