tirsdag 1. mars 2011

Marspute og award

Ute er det fremdeles grått, men har funnet frem en pute som liver opp i stuen. Har fått min første award, og er kjempeglad for det. Som den dataklønen jeg er, har jeg enda ikke klart å få den inn på bloggen. Awarden fikk jeg fra bloggen Blomstersmia, som jeg følger med stor interesse.

4 kommentarer:

 1. For noen fantastiske farger det var på den puta!
  Skikkelig vår:)
  Ha en fantastisk første vårdag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Hei Mona!
  Det var jammen en fin pute, og gratulerer med award. Håper du finner ut av hvordan du skal legge den inn på bloggen din. Jeg pleier å høyretrykke på bildet og lagre det i bildemappen min og deretter sette det inn på samme måte som vanlige bilder på bloggen, men jeg er ingen ekspert ;-)
  Mye skodde i går ja, vi kjørte i tykk skodde hele veien fra Bergen til Oppedal. Her på Sunnmøre/Nordfjord er det heldigvis sol ov fint vær i dag.
  Ha en fin uke videre.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 3. Hei Mona, så hyggelig at du vil være med på konkurransen og dele hagegleder. Men, du har lenket til bloggens forside, ikke til et spesifikt blogginnlegg. Du skal kunne slette det som ble feil ved å trykke på rødt kryss, om du ikke får til så si i fra så sletter jeg. Og så legger du inn på nytt med adresse dit hvor blogginnlegget ditt ligger :)

  Spør om du er forvirra!

  SvarSlett
 4. Hei! Gratulerer med award, det var velfortjent=) Tinnskålen er jeg veldig glad i, den er arvet etter min farmor. Tinn er litt undervurdert! Her har sola tittet frem idag og det er deilig.

  SvarSlett