onsdag 9. mars 2011

Sikringskost før seinvakt

Dette er min vanlige frokost/lunsj. Ingen lavkarbo, og kaffe må til. Sukker i havregrynsblandingen og appelsinjuce til å svelge ned den daglige dose med Omega 3. Og så kaffen! Den smaker best i lekre kopper, og de har jeg mange av. I dag har jeg valgt den rare, kule skjeve, rosa plastkoppkopien. En helt vanlig onsdag og en helt vanlig frokost, og egentlig et lite interessant innlegg. Ønsker alle en helt vanlig fin hverdagsonsdag, klem fra Mona

12 kommentarer:

 1. det er iallefall ingen lavkarbo her heller:p:p
  Ha en fin seinvakt:D

  SvarSlett
 2. Skikkelig bra energi til en jobbrunde! Havregryn er populært i huset her også!

  Ha en fin kveld!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som godt krutt. Ingen lavkarbo her heller og kaffe, ja det er ett must:)

  Ønsker deg også en fin hverdag :)

  SvarSlett
 4. Hei Mona! Koselig at du vil følge bloggen min:) Jeg har tatt en rask tur her hos deg og la meg til som følger, og på min bloggliste:)
  - så er jeg strax tilbake:))Nå er det alt blitt torsdag...så jeg får ønske deg en fin torsdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hei Mona! Fin blogg du har!
  Jeg får si som Janne: veldig koselig at du vil følge bloggen min :) SIA-tingene er utrolig fine, og jeg er også veldig glad i den nydelige blå-fargen.
  Hilsen fra Tulipankroken

  SvarSlett
 6. Havregryn holder sulten unna lenge, og er ikke så usunt som de skal ha det til. Kos deg med frokosten du. Seinvakter kan være laaange. Ha en fin Torsdag ;)

  SvarSlett
 7. Hei Mona og tusen takk for koselig kommentar hos meg!

  Morsomt å treffe på en sykepleier til her inne, og da jeg kikket innom bloggen din oppdaget jeg jammen meg at vi begge er fra Os også, morsomt!

  Håper at du har hatt fine vakter!

  Klem :o)

  SvarSlett
 8. Hei hei min medsøster, flere sykepleiere her ser jeg. Godt å høre at det er flere enn meg som fremdeles sverger til andre alternativer enn lavkarbo. Havergryne er jo så godt, og full av karbohydrater, men det gjør ikkeno fordi det er jo supersunt allikevel;) Ha ei fin seinvakt. Klem og takk for alltid snille gode komentarer. BLIR SÅ GLAD;)

  SvarSlett
 9. Havregryn er sundt og godt.Ang ovn... Den ene ovnen var et dårlig kjøp på Finn;-))Var nesten ny. Den er ikke miljøvennlig. Skal opp på seter...kan brukes der..
  Den andre er ny, godkjent, rentbrennende montert av godkjent innstallatør. Kostet meg 18 høvdinger. Men slik er reglene her....

  SvarSlett
 10. MAsse gode vitaminer her og jeg tipper måltidet sitter godt i magen i flere timer:)
  Jeg har herbalife sheik til frokost, det har jeg hatt de siste 5-6 åra...akkurat passe blanding av karbo og vitaminer:)
  Ha en fin fredag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 11. lovely header! have a wonderful weekend!

  http://design-elements-blog.com/

  SvarSlett
 12. Hei. Ja, bra med litt sikringskost før en skal i gang. Enig med deg kaffi smaker best av fine kopper (og vin smaker best av fine stetteglass!) Ha ei flott helg.

  SvarSlett